Om oss...

Parenso arbetar med kvalitets- och verksamhetsutveckling fokuserad på att göra insatser för brukare så effektiva som möjligt. Hittills har målgruppen främst varit verksamheter som leverar tjänster i eller till kommuner, och Parenso har samarbetat med ett flertal skånska kommuner. 

Nicolina Fransson, Parenso AB

.

Nicolina är sociolog med en fil.kand i psykologi, KBT-steg 1, grundutbildad i FFT, teoretisk utbildning Marte Meo. Hon har varit intern metodgarant för MTFC på Familjeforum och INOM, arbetat som metodhandledare och forskningsansvarig på INOM. Nicolina har lång erfarenhet av det kliniska behandlingsarbetet men har alltid haft en fot i forsknings- och utvärderingsvärlden.  Utöver sin tjänst på Kommunförbundet Skåne där hon arbetar som Forsknings och Utvecklingsstrateg, FoU-strateg med övergripande uppdrag inom kunskapsstyrning är hon metodutvecklare av STRUKTUR och SKILLSS, Hon arbetar på konsultbasis med kvalitetsutveckling och verksamhetsutveckling.

 

PARENSO är delagare i OmMej AB och har och har haft samarbete med Malmö stad, Sjöbo kommun, Svalövs kommun, Tomelilla kommun, VoB Syd, Socialstyrelsen, JP-infonet, Malmö Universitet samt vetenskapscentrum för klinisk psykiatri (VKP). PARENSO har under 2015 utbildat deltagar från 11 skånska kommuner i innovationsarbete för ökad delaktighet för barn och ungdomar inom socialtjänsten, under 2016 ca 100 medarbetare i grunderna för arbete på HVB och integrationsboenden och under 2017 implementerat kvalitetssäkringsmetoderna SKILLSS och STRUKTUR i 8 verksamheter i Skåne.

Kontakta Nicolina på: nicolina@parenso.com eller 0700-907897.

 

...eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi dig snarast! Parenso finns i Malmö.